ALFA ROMEO TONALE

Begynnelsen på en ny Alfa Romeo æra.

alfa romeo tonale

NYE TONALE

SPESIELLE FUNKSJONER

Topp moderne
elektrifisering

Innovativ teknologi
for kontroll og komfort

Autentisk
kjøreopplevelse

Eksteriør
EN FUNKSJONELL SKJØNNHET
Alfa romeo gallery exterior 1

Et design som kombinerer Alfa Romeo stilsikre trekk med modernitet, funksjonalitet og egenskapene til italiensk design.

Eksteriør
Alfa romeo gallery exterior 2

Det karakteristiske Alfa Romeo «Scudetto» V-skjoldet gjør at bilen skiller seg ut i mengden. Fronten er en fundamental del av merkets historie og preger hele bilens design.

Eksteriør
Alfa romeo gallery exterior

Smart matrix-teknologi styrer 12 ulike LED-moduler for å gi det beste lyset på hver eneste tur, uansett værforhold. Svinglys, dynamiske blinklys samt velkomst- og avskjedslys understreker Tonales unike designspråk.

Eksteriør
Alfa romeo gallery exterior 3

Felgdesignet er rent med sterke bånd til de ikoniske «telefonskive»-formene som har vært typisk for Alfa Romeo siden 60-tallet. Tonales helt nye felgutvalg består av lette og sterke lettmetallfelger i 18″, 19″ og 20″ som alle hever kjøregleden og utseendet.

Eksteriør
Alfa romeo gallery exterior 4

Baklysene former en kurve som omslutter baksiden av bilen med en unik og særpreget lyssignatur.

Interiør
SJÅFØREN I SENTRUM
Alfa romeo gallery interior 1

Tonale er designet og utformet for å alltid sette deg i sentrum. Materialer og overflater er i høy kvalitet og sammen med bakgrunnsbelysningen på dashbordet skaper interiøret en umiddelbare Alfa Romeo-stemning.

Interiør
Alfa romeo gallery interior 2

Det sporty og høyteknologiske miljøet er designet for å sette føreren i sentrum. Det "teleskopiske" instrumentpanelet, kalt "Cannocchiale» kommer med en 12,3" heldigital skjerm og en 10,25" berøringsskjer. Dette skaper en engasjerende kjøreopplevelse der lidenskap og kontroll smelter sammen.

Interiør
Alfa romeo gallery interior 3

Setene i Tonale understreker bilens komfort og kjøreglede. Sportslige detaljer som kontrastsømmer og brodert Alfa Romeo logo i nakkestøttene løfter premium-følelsen i førermiljøet.

Interiør
Alfa romeo gallery interior 4

Innvendig finner du komfortfunksjoner bestående av nøye plasserte LED-lys som tillater deg å endre stemningslys i dashbordet for å skape den perfekte atmosfæren.

Interiør
SETT FARGE PÅ DIN TONALE
FORBEHOLD

Bildene er veiledende og har kun illustrative formål. Farger og detaljer som vises kan være utilgjengelige eller kan variere når kjøretøyet er tilgjengelig, for eksempel av tekniske og/eller produksjonsmessige og/eller kommersielle årsaker. Noen bilder kan vise tilbehør og/eller utstyr som ikke er standard og som, når kjøretøyet vil være tilgjengelig, vil være underlagt en spesifikk forespørsel og tilleggsbetaling.

TEKNOLOGI

BANEBRYTENDE TEKNOLOGI

Tonale tilbyr et komplett sett med teknologiske innovasjoner. Dette er den første bilen som tar i bruk NFT blockchain-sertifisering. Tonale har også integrert Amazon Alexa* Voice Service, andre eksklusive Amazon*-tjenester og mye mer.
Alle de integrerte digitale tjenestene jobber sammen for å gi deg den beste Alfa Romeo opplevelsen både i og utenfor bilen.

*Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker for Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaper.

ALFA CONNECT TJENESTER
ALLTID TILKOBLET

De nye Alfa Connect-tjenesten gjør det mulig for deg å være tilkoblet din nye Tonale uansett hvor du er. Med My Alfa Connect-appen har du også alltid oversikt over Tonale på mobilen din.

Med My Alfa Connect-mobilappen kan du også få tilgang til partnertilbud og forsikringsfordeler knyttet til kjøretøyets telematikkdata.
Last ned My Alfa Connect-appen nå og oppdag alle tjenestene.

    

 

engine 1
Motor

REDEFINERER SPORTSLIGHET
FOR DET 21. ÅRHUNDRET

Den nye Tonale markerer Alfa Romeos inntog i elektrifiseringens verden med unike løsninger utviklet for å forbedre dens DNA.

FORBEHOLD

Drivstofforbruk Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid: (l/100 km): 1,3 ; CO₂-utslipp (g/km): 26-33. Elektrisk rekkevidde (WLTP) 62-65km. Typegodkjenningsverdier fastsatt på grunnlag av WLTP kombinert syklus, oppdatert 12.07.2023. Verdiene som er angitt er for sammenligningsformål.

KJØREDYNAMIKK
KUNSTEN Å MESTRE VEIEN
driving dynamics
AVANSERTE KJØRESYSTEMER
FULL KONTROLL MED INNOVATIV TEKNOLOGI
safety

Nye Tonale utvikler synergiene mellom menneske og maskin med den nyeste teknologien for avanserte kjøreassistent-systemet (ADAS). Både sjåføren og passasjerene vil sette pris den ekstra kontrollen og komforten som skapes på dette nivået av autonom kjøring.

DIMENSJONER

Bagasjeromsvolum: 385 liter

Prøvekjør

Bestill en prøvekjøring og opplev den unike følelsen av å kjøre en Alfa Romeo.

Motta tilbud 

Motta tilbud på en Alfa Romeo fra din nærmeste frohandler.

Prisliste

Se detaljert informasjon om pris, utstyr, farger, dimensjoner, tekniske egenskaper og tilgjengelig tilbehør.

FORBEHOLD

Bildene er veiledende og har kun illustrative formål. Farger og detaljer som vises kan være utilgjengelige eller kan variere når kjøretøyet vil være tilgjengelig, for eksempel av tekniske og/eller produksjonsmessige og/eller kommersielle årsaker. Noen bilder kan vise tilbehør og/eller utstyr som ikke er standard og som, når kjøretøyet vil være tilgjengelig, vil være underlagt en spesifikk forespørsel og tilleggsbetaling.