TILKOBLEDE TJENESTER

Velkommen til Alfa Connect tjenester, en fantastisk verden som kombinerer teknologiske løsninger, apper og nettsteder for å hjelpe deg med å administrere og kontrollere din Alfa Romeo.

Med Android Auto og Apple CarPlay kan du nyte en fullt tilkoblet kjøretur. Med My Alfa Connect-appen kan du få tilgang til et bredt utvalg tilkoblede tjenester som hjelper deg på veien. 

 

Er du klar til å kartlegge hele potensialet til din Alfa Romeo?

MY ALFA CONNECT

efwef

ASSISTANSE OG VEIHJELP

Om bilen får problemer kan du trykke på SOS-knappen som er lett tilgjengelig inne i bilen for å motta assitanse. 

Dersom du havner i en ulykke vil du automatisk bli kontaktet. Hvis du eller passasjerene ikke klarer å svare når bilen ringes opp, kan callsenteret finne den nøyaktige posisjonen til bilen og sende ut assitanse. 

TILKOBLEDE TJENESTER

I My Alfa Connect-appen får du fjerntilgang til din Alfa Romeo gjennom mobilen eller smartklokken din. Du kan kontrollere funksjoner i bilen, styre ladeprosessen og mye mer. 

TILKOBLEDE TJENESTER

Få tilgang til praktiske funksjoner og tjenester rett fra smarttelefonen eller smartklokken din. Med Alfa Romeo-appen får du full kontroll over bilen din - når som helst og hvor som helst. Les mer om tjenestene under. 

Hånd holder en smarttelfon med Alfa Romeo-appen åpen

ENDA MER ELEKTRISK 

Med My Alfa Connect-appen kan du enkelt finne offentlige ladestasjoner, sjekke lademetodene og følge med på ladingen og gjenstående tid i appen. 

Hånd trykker på et digitalt kart på en infotainmentskjerm i en Alfa Romeo

OVERSIKT OVER VEIEN 

Start turen før du setter deg bak rattet. Med My Alfa Connect-appen kan du dele planlagt destinasjon med infotainmentsystemet i bilen for å planlegge reisen. Navigasjonssystemet gir deg informasjon i sanntid om trafikk, være, veiforhold, ladestasjoner og mer. Du kan også alltid være trygg på hvor langt du kan kjøre med gjenstående batterinivå, takket være kartelggingen av den dynamiske rekkevidden til bilen. 

Hånd holder smarttelfon med Alfa Romeo-appen åpen

FULL KONTROLL OVER BILEN 

My Alfa Connect-appen hjelper deg med å overvåke bilen din. Du får full kontroll over bilens tilstand og mottar varsler når tiltak må gjøres. 

MY ALERT 

My Alert* er en tjeneste som sender deg et push-varsel i appen dersom det er mistanke om forsøk på tyveri eller borttauing av din Alfa Romeo. Dersom du utsettes for tyveri kan du kontakte et dedikert hjelpesenter, og etter tyveriet er politianmeldt vil systemet aktivere sporing og dele bilens posisjon.

*My Alert er en valgfri betalingstjeneste som aktiveres i appen.

MY WIFI

Forbedre internettopplevelsen din med My Wi-Fi, en valgfri tjeneste drevet av UBIGI. Aktiver tjenesten for å holde opptil 8 enheter tilkoblet med 4G LTE Wi-Fi-hotspot. Når den er aktivert, kobler du Tonale til Amazon Alexa** Voice Service for å få den til å samhandle med smarthjemenheten din, spille musikk, finne interessepunktene dine og sende adresser direkte på infotainmentsystemet ditt.

MY ENTERTAINMENT

Snakk med Amazon Alexa og spør om det du trenger svar på - sjekk værmeldingen, søk opp restauranter, planlegg avtaler den digitale kalenderen din og gjør oppgaver i hverdagen lettere. Dette er en valgfri tillegstjeneste som er tilgjengelig på radioen med navigasjon.