QUADRIFOGLIO.
SYMBOLET PÅ KRAFT OG YTELSE

Quadrifoglio-logoen kjennetegner de mest kraftfulle bilene fra Alfa Romeo.

KOMPROMISSLØS YTELSE

Med en overlegen kombinasjon av kraft og teknologi byr Giulia Quadrifoglio og Stelvio Quadrifoglio på ekstra mye sportslighet og kjøreglede.
Bruken av ultralette materialer og den råsterke 2,9-liters V6-biturbomotoren på 510 hk gir et enestående forhold mellom vekt og ytelse.

Historien om en legende

ET SYMBOL MED HISTORIE

Historien om Quadrifoglio, som er det italienske ordet for firkløver, begynte i 1923. Da Ugo Sivocci vant billøpet Targa Florio, kjørte han en Alfa Romeo RL som han hadde malt en firkløver på. Bare noen få måneder senere døde Sivocci i en tragisk ulykke. Bilen han testkjørte, hadde ingen påmalt firkløver. Etter den triste hendelsen ble Sivoccis lykkebringer symbolet på lidenskapen vår for motorsport. Og det er den fortsatt den dag i dag.

ARVEN ETTER QUADRIFOGLIO

Quadrifoglio-emblemet har vært med på de fleste store baner, billøp og mesterskap gjennom årene. Alfa Romeo vant det første Grand Prix-mesterskapet i 1925, og fikk de to første Formel 1-titlene i 1950 og 1951. Dette var begynnelsen på en rekke seiere, med fem verdensmesterskap og hundrevis av italienske og europeiske titler. Disse seierne er mer enn bare en del av historien til Alfa Romeo. De har satt spor på alle Quadrifoglio-modellene.

Særegen og sportslig

GIULIA QUADRIFOGLIO

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio byr på kjøreopplevelser utenom det vanlige, med kompromissløs ytelse, perfekt balanse og ideell fordeling av drivkreftene.

STELVIO QUADRIFOGLIO

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio byr på kraftfulle ytelser i perfekt kombinasjon med elegant design og avansert teknologi.