Giulia

ENKELHET, BALANSERTE KONTURER OG YTELSE

En umiskjennelig silhuett som kombinerer banebrytende ingeniørkunst og aerodynamikk for å skape en enestående vakker bil.

Grå Giulia kjørende langs sjøkanten i solnedgang

TEKNOLOGI - ALT LIGGER I GENENE

Én bryter. Tre ulike moduser. Det er Alfa DNA, teknologien som samhandler med motoren, styringen, bremsene og hjulopphenget. Fordi den beste kjøreopplevelsen er den som tilpasser seg behovene dine.

Knapp med dna modusvelger

AVANSERTE KJØRESYSTEMER

Alfa Romeo Giulia har funnet den perfekte balansen mellom lidenskapen for å kjøre bil og automatiserte kjøresystemer med level 2 autonom kjøring. Giulia er utstyrt med intelligente systemer som overvåker bilens omgivelser for å sikre kontroll og eksepsjonell kjøreglede.

Oversiktsbilde av dashbordet i en Giulia

TILKOBLING PÅ SITT BESTE

Med Giulias teknologi er du alltid tilkoblet verden og bilen din. Alfa Connect tjenestene skaper og sørger for fantastisk tilkobling til Android Auto og Apple CarPlay, og du har full oversikt over bilens tilstand og status direkte på smarttelefonen din.

Baksiden av grå Giulia

YTELSE - UMISKJENNELIG GIULIA

Effektive motorer med høy ytelse. Et chassis som er utviklet for å fungere med bakhjulsdriften, innovative hjulopphengsystemer og et forhold mellom vekt og motorkraft uten sidestykke. Det er nesten synd at Alfa Romeo Giulia «bare» er en sedan.

Høyre baklykt på grå Giulia