Alfa Romeo Logo

Modeller

Tonale Plugin-hybrid kan nå bestilles


 

Passasjersiden til en grå Tonale

Endelig kan Alfa Romeo Tonale bestilles i Norge! Tonale leveres som ladbar hybrid, og bringer dermed Alfa Romeo inn i den elektriske æraen. Bilen er spekket med førsteklasses teknologi, innovative sikkerhetssystemer og ikoniske designelementer.

MELD INTERESSE!

Rent design og kontrollerte linjer

Tonale har ekte italiensk stil med rent design og kontrollerte linjer. Designet gjentar ikoniske, stilmessige elementer fra Alfa Romeos lange historie, men med ny tolkning og en moderne tilnærming. I fronten finner du det ikoniske v-skjoldet med slangeskinninspirert mønster i grillen og topp moderne full-LED Matrix lykter med en unik lyssignatur som er tro til Alfa Romeos DNA.

Det sporty, high-tech innemiljøet til Tonale er designet med sjåføren i sentrum. Her finner du blant annet en 10,25″ berøringsskjerm med flere smarte funksjoner og et heldigitalt instrumentpanel som hever kjøreopplevelsen. Materialer og overflater er i høy kvalitet, og sammen med den justerbare bakgrunnsbelysningen på dashbordet skaper interiøret en eksklusiv Alfa Romeo-stemning.

Svart dashboard med ratt, girspaken, knaper og oppstikkende touchskjerm

Teknologi for økt sikkerhet og komfort

Tonale er den mest avanserte Alfa Romeo-modellen noensinne, og leveres med den nyeste teknologien for sikkerhet og komfort. Blant annet er Tonale den første bilen i verden som leveres med et digitalt NFT-sertifikat som er basert på et hemmelig og ikke-modifiserbart «blockchain-kort». Bilen har også sin egen mobilapp, My Alfa-Connect, som gir deg tilgang til og oversikt over flere av bilens funksjoner direkte på mobilen din.

Bak rattet på Tonale har du full kontroll med avanserte kjøresassistent-systemer. Tonale har også oppnå nivå 2 av autonom kjøring, leveres med filstøttesystemer, intelligent hastighetsasistent, autonom nødbremsing og varsling av trett fører. Smart Matrix-teknologi styrer 12 unike LED-moduler i frontlyktene som gir det beste kjørelyset på alle turer, uansett værforhold. Både sjåføren og passasjerene vil sette pris på den ekstra kontrollen og komforten som skapes gjennom disse systemene.

En person med svart jakke setter Tonale på lading

 

Ladbar hybrid med 280 hk

Tonale leveres som ladbar hybrid, og bringer dermed Alfa Romeo inn i den elektriske æraen. Motoren har 280 hk og tar deg fra 0-100 km/t på bare 6,2 sekunder. Hvis du kun bruker den elektriske motoren kan du kjøre inntil 69 km på fullt batteri.

MELD INTERESSE!

Dahsboardet bak rattet viser at en Tonale er 100% ladet opp