STELVIO B-TECH
  • EKSTERIØR
  • DESIGN
  • INFOTAINMENT
  • SIKKERHET
  • KOMFORT
  • KJØREDYNAMIKK
  • HJULOPPHENG
  • Q4 AWD SYSTEM
  • Motor
  • MODELLER

EKSTERIØR

TEKNOLOGI KOMBINERT MED STIL

Stelvio B-Tech er den nyeste versjonen av den prisbelønte SUV fra Alfa Romeo. Denne spesialmodellen ble skapt for å fremheve de dristige italienske designfunksjonene, banebrytende teknologi og overlegen ytelse. Bilen er elegant med kraftfulle svarte detaljer på interiøret og eksteriøret. Dette gir et design som fremhever Alfa Romeos design.

Utstyrt med Bi-Xenon 35W frontlys og LED baklys sørger Stelvio B-Tech for at du alltid har god sikt.
Mørke lakkerte speilkapper og takrails fremhever de sportslige kjøreegenskapene til Stelvio B-Tech.
Toppmoderne teknologi som Alfa Connect 8.8’’ infotainment med Apple CarPlay og adaptiv cruisekontroll.
DESIGN

DESIGN

ETT HUNDRE PROSENT ALFA ROMEO

Den umiskjennelige utformingen av Stelvio har gitt B-Tech et mørkere og enda mer imponerende uttrykk. De mørklakkerte vinduslistene, front grill og speilkappene gir et imponerende førsteinntrykk i bakspeilet eller når du passerer bilen. I tillegg leveres B-Tech versjonen med 20" mørklakkerte felger med monotont navkopper, lakkerte bremsekalipere og mørklakkerte takrails.

Mørklakkert front grill.
Stelvio B-Tech tar sitt eksklusive utseende til neste nivå med mørklakkerte eksosenderør og beskyttelsesplate bak.
Eksklusive 20” mørklakkerte aluminiumsfelger.

INTERIØR

ENESTÅENDE KJØREGLEDE

Komfort og design er kombinert for en enestående kjøreglede. De ergonomiske sportsstolene i skinn og toppmoderne teknologi som adaptiv cruisekontroll og detaljert informasjonsdisplay samarbeider for å gi deg den optimale kjøreopplevelsen.

INNENAUSSTATTUNG
Stelvio B-Tech sportsseter er trukket i skinn.
Startknappen er integrert i rattet.
INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

HELT ENKELT EKSEPSJONELT

Når det gjelder underholdning i bilen, kan Stelvio B-Tech måle seg med de beste. 7" instrumentpanel og 8,8" høyoppløselig fargeskjerm med DAB-radio og Apple CarPlay er pent integrert i dashbordet.

Apple CarPlay lar deg enkelt bruke programmer og funksjoner på din smarttelefon.
Informasjonsdisplayet har visninger som kan tilpasses og viser kjørestil og forbruk.
SIKKERHET

SIKKERHET

OVERALT I HVERT ØYEBLIKK

Stelvio B-Tech er utstyrt med sikkerhetssystemer som er utviklet utelukkende av Alfa Romeo. Det integrerte bremsesystemet (IBS) kombinerer stabilitetsstyring og bremsesystem i en enkelt elektromekanisk enhet. En bemerkelsesverdig innovasjon som gir en umiddelbar og ekstremt nøyaktig respons fra bremsepedalen, noe som garanterer maksimal sikkerhet når du trenger det mest.

Filskiftevarsling (LDW) gjenkjenner kjørefeltene på veibanen og varsler føreren med lyd og visuelle advarsler.
Frontkollisjonsvarsling (FCW) advarer føreren slik at risikoen minimeres for frontkollisjon. Dette ved hjelp av lyd- og lyssignaler før bremsesystemet aktiveres etter behov.
Adaptiv cruisekontroll kommer som standard på B-Tech, dette gjør at bilen kan opprettholde hastigheten du har satt, mens systemet overvåker avstanden til foranliggende kjøretøy
KOMFORT

KOMFORT

HUSK HVER ENESTE REISE

Følelsen av full kontroll med høy sittestilling, kombinert med den umiskjennelige følelsen til en sporty sedan, er det som gjør Stelvio B-Tech til en SUV med unike kjøreegenskaper. Design, ergonomi, romslighet og funksjonalitet er bygget for å sette sjåføren i sentrum. Som standard leveres B-Tech med 8,8" HD-fargeskjerm og Apple CarPlay.

To-sone automatisk klimaanlegg er standard på Stelvio B-Tech.
Det nøkkelfrie systemet er standard på alle versjoner av Stelvio, samt fjernstyrt betjening av bakluken, dette gjør det enkelt å laste og losse bagasjerommet i Stelvio.
KJØREDYNAMIKK
KJØREDYNAMIKK
HJULOPPHENG

HJULOPPHENG

GLEDEN AV Å KJØRE

Stelvio B-Tech gir deg følelsen av å være lett som en fjær, samtidig som du er i trygg kontakt med underlaget. Gleden kan oppleves gjennom det innovative hjulopphenget, designet utelukkende for Alfa Romeo. Alfalink ™ gir førsteklasses veigrep og kjøreegenskaper selv ved høy akselerasjon. Bruken av aluminium og komposittmaterialer i for- og bakfjæring reduserer vekten betydelig, noe som gir enorme gevinster i effektivitet og ytelse.

AlfaLink ™ dual-link og semi-virtuelt kontrollsystem sørger for at hjulene alltid står vinkelrett på veien, dette gjelder også ved høyhastig i sving. Økt veigrep og reduserte understyring gir en følelse av full kontroll bak rattet.
Det bakre AlfaLink™ systemet med 4-og-en-halv-koblingen sørger for optimal håndtering og ypperlig komfort for alle passasjerer.
Q4 AWD SYSTEM
Motor

MOTOR

KRAFTEN HOS STELVIO B-TECH

Stelvio B-Tech tilbyr motoralternativer som oppfyller alle kravene til den nye utslippsstandarden. En to-liters turboladede bensinmotor med 280hk i kombinasjon med Q4 AWD-systemet. En turboladede 2,2 liter dieselmotor med 210hk, denne også kombinert med firehjulstrekk-systemet Q4. Alle Stelvio-motorer er i hel aluminium og kombineres med en 8-trinns automatgirkasse som gir maksimal effekt under alle kjøreforhold.

BENSIN

MOTOR
2.0 Turbo Bensin 280 HK Q4
SYLINDER
4
DRIVSYSTEM
AWD
GIRKASSE
Automat 8-trinns
MAKS EFFEKT kW (hk-CE) @ rpm 206 (280) @ 5250
MAKS DREIEMOMENT: Nm (kgm-CE) @ rpm 400 (41) @ 2250
AKSELERASJON 0-100 km/h (s) 5,7
FORBRUK/BLANDET KJØRING* (min-maks)
7,9-8,01 l/100km*
CO2-UTSLIPP/BLANDET KJØRING* (min-maks)
182-186 g/km*
UTSLIPPSNIVÅ
Euro 6D-Temp

DIESEL

MOTOR
2.2 Turbo Diesel 210 HK Q4
SYLINDER
4
DRIVSYSTEM
AWD
GIRKASSE
Automat 8-trinns
MAKS EFFEKT kW (hk-CE) @ rpm 154 (210) @ 3500
MAKS DREIEMOMENT: Nm (kgm-CE) @ rpm 470 (48) @ 1750
AKSELERASJON 0-100 km/h (s) 6,6
FORBRUK/BLANDET KJØRING* (min-maks)
5,7-6,1 l/100km*
CO2-UTSLIPP/BLANDET KJØRING* (min-maks)
149-160 g/km*
UTSLIPPSNIVÅ
Euro 6D-Temp
Modeller

MODELLER

Velg din Stelvio

Oppdag den første SUV utviklet av Alfa Romeo. Alle versjoner av Stelvio tilbyr det beste av Alfa Romeos teknologi og maksimal sikkerhet og komfort.