STELVIO B-TECH
  • EKSTERIØR
  • DESIGN
  • INFOTAINMENT
  • SIKKERHET
  • KOMFORT
  • KJØREDYNAMIKK
  • HJULOPPHENG
  • Q4 AWD SYSTEM
  • Motor
  • MODELLER

EKSTERIØR

TEKNOLOGI KOMBINERT MED STIL

Stelvio B-Tech er den nyeste versjonen av den prisbelønte SUV fra Alfa Romeo. Denne spesialmodellen ble skapt for å fremheve de dristige italienske designfunksjonene, banebrytende teknologi og overlegen ytelse. Bilen har elegante, men kraftfulle svarte aksenter på interiør og eksteriør kombinert med nyskapende teknologi. Felles for alle detaljene er den kompromissløse ånden som tilbyr klasseledende effekt og kapasitet. Et design som kun kan defineres som Alfa Romeo.

Utstyrt med Bi-Xenon 35W frontlys og LED baklys sørger Stelvio B-Tech for at du alltid har god sikt.
Mørk speilglans speildeksel og takrails fremhever de sportslige kjøreegenskapene til Stelvio B-Tech.
Toppmoderne teknologi som Alfa Connect 8.8’’ med Apple CarPlay/Android Auto og adaptiv cruisekontroll.
DESIGN

DESIGN

ETT HUNDRE PROSENT ALFA ROMEO

Den umiskjennelige utformingen av Stelvio har gitt B-Tech et mørkere og enda mer imponerende uttrykk. Den mørkeblanke DLO, mørk glanset "V" scudettoen, speilhettene og Bi-Xenon frontlys gir et imponerende førsteinntrykk i bakspeilet eller når du passerer bilen. Den forhøyede staturen er ytterligere forbedret med de 20" mørke blanke felgene med monotont hjuldeksel, malte bremseklosser og mørk glanset takskinner og en mørk glansfull skid plate som forsterker den dominerende arten av den aller første SUV fra Alfa Romeo.

Mørk høyglans finish på “V” grillen.
Stelvio B-Tech tar sitt eksklusive utseende til neste nivå med mørk glanset eksosrør og skid-plate.
Eksklusive 20” mørke blanke aluminiumsfelger.

INTERIØR

ENESTÅENDE KJØREGLEDE

Hvor komfort og design kombinerer et uslåelig kjøremiljø. De ergonomiske stolene er utstyrt med techno skinn og toppmoderne teknologi som perfekt samarbeider med den mest avanserte teknologien for å skape den beste kjøreopplevelsen: adaptiv cruisekontroll og 7" TFT kontrollpanel.

INNENAUSSTATTUNG
Stelvio B-Tech er tilgjengelig med tre unike setevalg: techno-skinn, skinn og sports-skinn.
Startknappen er integrert i rattet.
INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

HELT ENKELT EKSEPSJONELT

Når det gjelder underholdning i bilen, kan Stelvio B-Tech måle seg med de beste. 7" instrumentpanel og 8,8" høyoppløselig fargeskjerm med DAB-radio og Apple CarPlay/Android Auto er pent integrert i dashbordet.

Apple CarPlay og Android Auto lar deg enkelt bruke programmer og funksjoner fra smarttelefonen din.
Få sanntidsmeldinger om passasjerer, kjørestil og kjøretøybruk. Å ha alt under kontroll har aldri vært så enkelt.
SIKKERHET

SIKKERHET

OVERALT I HVERT ØYEBLIKK

Stelvio B-Tech er utstyrt med sikkerhetssystemer som er utviklet utelukkende av Alfa Romeo. Det integrerte bremsesystemet (IBS) kombinerer stabilitetsstyring og bremsesystem i en enkelt elektromekanisk enhet. En bemerkelsesverdig innovasjon som gir en umiddelbar og ekstremt nøyaktig respons fra bremsepedalen, noe som garanterer maksimal sikkerhet når du trenger det mest.

Lane Departure Warning (LDW) gjenkjenner kjørefeltene på veibanen og varsler føreren med lyd og visuelle advarsler.
Forward Collision Warning (FCW) advarer føreren for å minimere risikoen for frontkollisjon med lyd- og lyssignaler før bremsesystemet aktiveres etter behov.
Adaptiv cruisekontroll kommer som standard på B-Tech, slik at bilen kan opprettholde hastigheten du har satt, mens systemet overvåker og holder en sikkerhetsavstand til trafikken foran.
KOMFORT

KOMFORT

HUSK HVER ENESTE REISE

Følelsen av full kontroll med setet høyt plassert, kombinert med den umiskjennelige dynamikken til en sporty sedan, er det som gjør Stelvio B-Tech til en SUV med unik evne til å levere fantastiske opplevelser. Design, ergonomi, romslige indre dimensjoner og funksjonalitet er kalibrert for å sette sjåføren i midten. Kommer standard med 8,8" HD-fargeskjerm og Apple CarPlay/Android Auto.

To-veis automatisk klimaanlegg kommer som standard på Stelvio B-Tech.
Det nøkkelfrie systemet er standard på alle versjoner av Stelvio, samt elektrisk betjent åpning og lukking av bakluken, noe som gjør det enkelt å laste og losse bagasjerommet i Stelvio.
KJØREDYNAMIKK
KJØREDYNAMIKK
HJULOPPHENG

HJULOPPHENG

GLEDEN AV Å KJØRE

Stelvio B-Tech gir deg følelsen av å være lett som fjør, samtidig som du sikrer trygg kontakt med underlaget. Poesi i bevegelse kan kun oppleves gjennom det innovative hjulopphenget, designet utelukkende av geniene fra Alfa Romeo. Alfalink ™ gir førsteklasses veigrep og kjøreegenskaper selv ved høy lateral akselerasjon. Bruken av aluminium og komposittmaterialer i for- og bakfjæring reduserer vekten betydelig, noe som gir enorme gevinster i effektivitet og ytelse.

AlfaLink ™ dual-link og semi-virtuelt kontrollsystem sørger for at hjulene alltid står vinkelrett på veien, selv i høyhastighets sving. Økt veigrep og reduserte understyring for følelsen av full presisjon bak rattet.
Den bakre AlfaLink System™ med 4-og-en-halv-koblingen sørger for optimal håndtering og ypperlig komfort for alle passasjerer.
Q4 AWD SYSTEM
Motor

MOTOR

KRAFTEN HOS STELVIO B-TECH

Stelvio B-Tech tilbyr motoralternativer som oppfyller alle kravene til de nye utslippsstandardene. Den to-liters turboladede bensinmotor leverer 280hk i kombinasjon med Q4 AWD-systemet. Den turboladede 2,2 liter dieselmotor er tilgjengelig i 210hk, denne også kombinert med firehjulstrekk Q4. Alle Stelvio-motorer er i hel aluminium og kombineres med en 8-trinns automatgir som gir maksimal effekt når det gjelder kjøreglede. 

BENSIN

MOTOR
2.0 Turbo Bensin 280 HK Q4
SYLINDER
4
DRIVSYSTEM
AWD
GIRKASSE
Automat 8-trinns
MAKS EFFEKT kW (hk-CE) @ rpm 206 (280) @ 5250
MAKS DREIEMOMENT: Nm (kgm-CE) @ rpm 400 (41) @ 2250
AKSELERASJON 0-100 km/h (s) 5,7
FORBRUK/BLANDET KJØRING* (min-maks)
7,9-8,01 l/100km*
CO2-UTSLIPP/BLANDET KJØRING* (min-maks)
182-186 g/km*
UTSLIPPSNIVÅ
Euro 6D-Temp

DIESEL

MOTOR
2.2 Turbo Diesel 210 HK Q4
SYLINDER
4
DRIVSYSTEM
AWD
GIRKASSE
Automat 8-trinns
MAKS EFFEKT kW (hk-CE) @ rpm 154 (210) @ 3500
MAKS DREIEMOMENT: Nm (kgm-CE) @ rpm 470 (48) @ 1750
AKSELERASJON 0-100 km/h (s) 6,6
FORBRUK/BLANDET KJØRING* (min-maks)
5,7-6,1 l/100km*
CO2-UTSLIPP/BLANDET KJØRING* (min-maks)
149-160 g/km*
UTSLIPPSNIVÅ
Euro 6D-Temp
Modeller

MODELLER

Velg din Stelvio

Oppdag den første SUV utviklet av Alfa Romeo. Alle versjoner av Stelvio tilbyr det beste av Alfa Romeos teknologi og maksimal sikkerhet og komfort.