Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition
  • EKSTERIØR
  • INTERIØR
  • DRIVLINJE
  • TEKNOLOGI

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK

Du kommer aldri til å glemme den første gangen du så Stelvio på veien. Alfa Romeos ikoniske tilnærming til design skaper en enestående og umiskjennelig SUV, beriket med unike stildetaljer. First Edition debuterer med et enestående oppsett, med 20” aluminiumsfelger, fargede bremsekalippere, Bi-Xenon lys og kromlister rundt vinduene. 

INTERIØR

DEN FØRSTE UFORGELMMELIGE GANGEN OMBORD

Den første gangen du setter deg inn i en Stelvio vil du oppleve hvordan designet på førermiljøet er skapt slik at føreren settes i sentrum for en god og intens kjøreopplevelse. Alfa Romeo har plukket ut førsteklasses materialer til bruk i First Edition: Pieno Fiore sorte skinnseter og ekte treverk i dashbord/dørpaneler, i Grå Eik eller Valnøtt. Alfa Romeo Stelvio er utstyrt med enestående detaljer for å overraske de første heldige førerne.

DRIVLINJE

ET FØRSTEINNTYKK UTEN SIDESTYKKE

Den første gangen du kjører Stelvio vil du oppleve Alfa Romeos kompromissløse kjøreopplevelse, takket være dens enestående 2.0 turboladede bensinmotor i aluminium som leverer 280 hk. First Edition er utelukkende tilgjengelig med denne motoren, som har 8-trinns automatgir med aluminiums hendler for girskift på rattet. Denne premium versjonen har også det nye Q4 firehjulsdrift systemet, som tilbyr både ultimat kjøreopplevelse og sikkerhet.

TEKNOLOGI

INNOVASJON FOR DEN OPTIMALE FØLELSEN

Den første gangen du nyter opplevelsen av å kjøre en Stelvio, kommer du til å oppdage dens nyeste teknologi, både innenfor infotainment og sikkerhetssystemer. FIRST EDITION har det mest innovative Alfa Romeo kan tilby av teknologisystemer, slik som 8,8” displayet med 3D-Navigasjonssystem, 7" TFT fargedisplay, ryggekamera med dynamiske rutenettlinjer og et premium lydsystem. I tillegg har denne versjonen standardustyr som elektrisk justerbare forseter med minnefunksjon, elektrisk drevet bakluke, automatisk fjernlysassistent, automatisk nødbremsing (AEB) og filskiftevarsling (LDW).