Alfa Romeo Giulia GTA

Audentes Fortuna Iuvat – Lykken står den kjekke bi

FÅ INFORMASJON

For mer informasjon, fyll ut skjemaet eller ring Alfa Top Care på 800 2532 4200, slik at vårt team kan ta kontakt med deg.

FÅ INFORMASJON

EN LEGENDE GJENOPPSTÅR

GTA er den legendariske forkortelsen fra 1967, og står for Giulia Gran Turismo Alleggerita. Dette betyr en lettere Gran Turismo-variant, en spesialtilpasset versjon av Giulia GT fra Autodelta. For å feire Alfa Romeos 110-årsjubileum brukte vi den samme oppskriften, la til kraft og reduserte vekten for å levere den beste Alfa Romeo-kjøreopplevelsen noensinne. Kun 500 enheter er tilgjengelige.

DREVET TIL Å YTE

Giulia GTA og Giulia GTAm er baserte på vår høytytende og toppmoderne sedan, og er utstyrt med en forbedret versjon av Alfa Romeo 2,9 V6 Bi-Turbo-motoren med 540 HK. Takket være innføringen av ultralette materialer som karbonfiber, aluminium og kompositter oppnår Giulia GTAm også et enestående forhold mellom vekt og effekt, takket være en vektreduksjon på 100 kg.

OPPRINNELSEN

EN SEIER OM DAGEN MED HVERDAGSBILEN

Giulia GTA fikk umiddelbar suksess i konkurransene og kunne gå inn som et ubestridt ikon for den sporty 'Biscione'.
Den har vunnet tre påfølgende «Challenge Europeo Marche», dusinvis av nasjonale mesterskap og hundrevis av enkeltløp i alle deler av verden.
Måten den forbedret inntrykket av hele serien på var også imponerende: Giulia Sprint GTA oppfylte påstanden «En seier om dagen i hverdagsbilen din» perfekt.