ALFA ROMEO GIULIA GTA

 En legende født på ny

ALFA ROMEO YTELSE PÅ SITT BESTE

GTA er den legendariske forkortelsen fra 1965 for Giulia Gran Turismo Alleggerita, en spesialtilpasset versjon av Giulia GT fra Autodelta. Til å feire essensen av Alfa Romeos kraft, brukte vi den originale oppskriften, men la til kraft og reduserte vekten for å levere den beste Alfa Romeo-kjøreopplevelsen noensinne. Det er kun 500 stykk av de.

For mer informasjon, ring Alfa Top Care Service på
0080025324200.

Få mer informasjon

LAGET FOR Å PRESTERE

Giulia GTA og Giulia GTAm er baserte på vår høytytende og toppmoderne sedan, og er utstyrt med en forbedret versjon av Alfa Romeo 2,9 V6 Bi-Turbo-motoren med 540 HK. Takket være innføringen av ultralette materialer som karbonfiber, aluminium og kompositter oppnår Giulia GTAm også et enestående forhold mellom vekt og effekt, takket være en vektreduksjon på 100 kg.

AND BACK. FRA VEIEN TIL BANEN.
OG TILBAKE.

Med Guilua GTA tar racerbanefølelsen over på veien, for den ultimate Alfa Romeo-kjøreopplevelsen.

OPPRINNELSEN

EN SEIER OM DAGEN MED HVERDAGSBILEN

Giulia GTA fikk umiddelbar suksess i konkurransene og kunne gå inn som et ubestridt ikon for den sporty 'Biscione'.
Den har vunnet tre påfølgende «Challenge Europeo Marche», dusinvis av nasjonale mesterskap og hundrevis av enkeltløp i alle deler av verden.
Måten den forbedret inntrykket av hele serien på var også imponerende: Giulia Sprint GTA oppfylte påstanden «En seier om dagen i hverdagsbilen din» perfekt.