Alfa Romeo Tonale

BEGYNNELSEN PÅ EN NY EPOKE MED ITALIENSK KJØREGLEDE


BANEBRYTENDE TEKNOLOGI

Tonale tilbyr et komplett sett med teknologiske innovasjoner. Dette er den første bilen som tar i bruk NFT blockchain-sertifisering. Tonale har også integrert Amazon Alexa* Voice Service, andre eksklusive Amazon*-tjenester og mye mer. Alle de integrerte digitale tjenestene jobber sammen for å gi deg den beste Alfa Romeo opplevelsen både i og utenfor bilen.

*Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker fra Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaper.

ALLTID TILKOBLET

De nye Alfa Connect-tjenesten gjør det mulig for deg å være tilkoblet din nye Tonale uansett hvor du er. Med My Alfa Connect-appen har du også alltid oversikt over Tonale på mobilen din.

ALLTID TILKOBLET

De nye Alfa Connect-tjenesten gjør det mulig for deg å være tilkoblet din nye Tonale uansett hvor du er. Med My Alfa Connect-appen har du også alltid oversikt over Tonale på mobilen din.

NFT BLOCKCHAIN-TEKNOLOGI

Alfa Romeo Tonale er den første bilen i verden som leveres med et digitalt NFT-sertifikat. Teknologien er basert på konseptet «blockchain-kort». Dette er et hemmelig og ikke-modifiserbart digitalt register som innehar og får innrapportert den viktigste informasjonen om din unike Tonale.

Blå Tonale fra siden dekket i mange små blå tall som går vertikalt nedover bilen

10,25" BERØRINGSSKJERM

Berøringsskjermen som er plassert midt på dashbordet har et intuitivt og responsivt brukergrensesnitt, og er kompatibel med trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

10,25

MY ALFA CONNECT APPEN

Gjennom appen My Alfa Connect er du alltid tilkoblet din Tonale. Med mobilen i hånden kan du blant annet åpne og låse dørene, finne igjen bilen på en full parkeringsplass og ha full oversikt over kilometerstanden og drivstoffnivået til bilen.

En dame i beige kåpe står goran en blå tonale og holder en mobil i høyre hånd

MY ASSISTANT

Med et enkelt trykk på en knapp vil du umiddelbart få hjelp dersom det oppstår uforutsette problemer. Du kan også få tilsendt månedlige statusrapporter på din nye Tonale for alltid å være oppdatert på bilens tilstand.

sort berøringsskjerm med ulike applikasjoner

MY REMOTE

Du kan samhandle med nye Tonale via smarttelefon og smartklokke. Denne fjernbetjening lar deg blant annet sjekke om dørene og bagasjerommet er lukket, låse opp og igjen dørene, slå av og på lysene og finne igjen bilen din på parkeringsplasser.

My remote funksjonen i Alfa Romeo-appen

MY CAR

My Car-pakken hjelper deg med å hele tiden kunne overvåke den generelle tilstanden og statusen til din nye Tonale.

Du kan enkelt sjekke drivstoffnivået, kilometerstanden og motta varslinger om nødvendig vedlikehold eller reparasjoner direkte fra infotainmentsystemet, My Alfa Connect mobilappen eller smartklokken din.

My Car funksjonen i Alfa Romeo appen som viser drivstofffnivå. Mann holder smarttelefon.

MY NAVIGATION

Få sanntidsinformasjon om trafikk, vær og fotobokser på alle turer. My Navigation inkluderer også parkerings- og bensinstasjonssøker og dynamisk rekkeviddekartlegging for å sikre at du alltid har nok drivstoff til å komme frem dit du skal. Alle kart oppdateres automatisk.

Kart med trafikkinformasjon på touchskjerm

MY ALERT

My Alert* er en tjeneste som sender deg et push-varsel i appen dersom det er mistanke om forsøk på tyveri eller borttauing av din Tonale. Dersom du utsettes for tyveri kan du kontakte et dedikert hjelpesenter, og etter tyveriet er politianmeldt vil systemet aktivere sporing og dele bilens posisjon.

*My Alert er en valgfri betalingstjeneste som aktiveres i appen.

My alert funksjon aktivert på smarttelefon