Alfa Romeo Tonale

BEGYNNELSEN PÅ EN NY EPOKE MED ITALIENSK KJØREGLEDERENT DESIGN OG KONTROLLERTE LINJER

Tonales linjer er en balanse mellom harmoni og spenning, og du har følelsen av at hele bilen alltid er klar til å rase av sted. Designet gjentar ikoniske stilmessige elementer fra Alfa Romeos historie med en ny tolkning og en moderne tilnærming.

KARAKTERISTISK OG LEGENDARISK FRONT

Det karakteristiske Alfa Romeo «Scudetto» V-skjoldet gjør at bilen skiller seg ut i mengden. Fronten er en fundamental del av merkets historie og preger hele bilens design.

Fronten på grønn Tonale

IKONISKE LETTMETALLFELGER

Felgdesignet er rent med sterke bånd til de ikoniske «telefonskive»-formene som har vært typisk for Alfa Romeo siden 60-tallet. Tonales helt nye felgutvalg består av lette og sterke lettmetallfelger i 18″, 19″ og 20″ som alle hever kjøregleden og utseendet.

Bakenden og høyre bildekk på grønn Tonale

UNIK LED-LYKT SIGNATUR

Smart matrix-teknologi styrer 12 ulike LED-moduler for å gi det beste lyset på hver eneste tur, uansett værforhold. Svinglys, dynamiske blinklys samt velkomst- og avskjedslys understreker Tonales unike designspråk.

Fronten på grønn Tonale

EKSKLUSIV LED-SIGNATUR OG FORKROMMEDE EKSOSRØR

Baklysene former en kurve som omslutter baksiden av bilen med en unik og særpreget lyssignatur.

Tonale plug-in hybrid har også to forkrommede eksosrør.

Baksiden på en grønn Tonale

SJÅFØREN I SENTRUM

Tonale er designet og utformet for å alltid sette deg i sentrum. Materialer og overflater er i høy kvalitet og sammen med bakgrunnsbelysningen på dashbordet skaper interiøret en umiddelbare Alfa Romeo-stemning.

SJÅFØREN I SENTRUM

Tonale er designet og utformet for å alltid sette deg i sentrum. Materialer og overflater er i høy kvalitet og sammen med bakgrunnsbelysningen på dashbordet skaper interiøret en umiddelbare Alfa Romeo-stemning.

FØRERFOKUSERT INTERIØR

Førermiljøet er inspirert av Alfa Romeos racinghistorie og designet for maksimal kjøreglede for føreren. Sporty ratt, 12,3″ heldigitale instrumenter og midtmontert 10,25″ berøringsskjerm skaper sammen en engasjerende kjøreopplevelse der lidenskap og kontroll smelter sammen.

Dashbordet i Tonale

KOMFORTABLE SETER

Setene i Tonale understreker bilens komfort og kjøreglede. Sportslige detaljer som kontrastsømmer og brodert Alfa Romeo logo i nakkestøttene løfter premium-følelsen i førermiljøet.

Nærbilde av svarte forseter i skinn

TRÅDLØS LADING

Alfa Romeo Tonale leveres standard med plate for trådløs lading. Ved å legge mobilen din på platen lades den opp automatisk. Doble USB A + C porter foran og bak sikrer rask tilkobling.

Ladeplate i fremre midtkonsolle og usb c + a uttak på dahsboardet

PERFEKT ATMOSFÆRE

Innvendig finner du komfortfunksjoner bestående av nøye plasserte LED-lys som tillater deg å endre stemningslys i dashbordet for å skape den perfekte atmosfæren på alle turer.

Dashboard med led-lys