StelvioTEKNOLOGIDREVET SKJØNNHET

Avanserte kjøresystemerTEKNOLOGIDREVET SKJØNNHET

Avanserte kjøresystemer

KØKJØRING- OG MOTORVEIASSISTENT

Med kombinasjonen av aktiv cruisekontroll og køkjøringsassistent kan bilen automatisk justere farten til bilen foran for å holde riktig avstand. Disse funksjonene hjelper deg også å holde bilen midt i kjørefeltet både i bygater og på motorveien.

illustrasjon av køkjøringsassistent

AKTIV BLINDSONEASSISTENT

Den aktive blindsoneassistenten gir deg visuelle advarsler dersom det befinner seg biler i blindsonen. Dette hjelper deg med å unngå kollisjoner med biler i andre kjørefelt.

illustrasjon av blindsonesensor

FILASSISTENT

Filassistenten varsler deg dersom bilen utilsiktet kjører ut av kjørebanen og griper inn for å rette opp retningen og plasseringen til bilen.

Illustrasjon av filassistent

AKTIV CRUISEKONTROLL

Den aktive cruisekontrollen lar deg holde en konstant fart uten å trykke inn gasspedalen, og den tilpasser avstanden til kjøretøyet foran deg.

Digitalt speedometer

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING

Stelvio leveres med trafikkskiltgjenkjenning og intelligent fartsrådgiver som minner deg på å justere farten til gjeldene fartsgrense. Dersom den aktive cruisekontrollen er aktivert blir farten automatisk justert ved å trykke på kontrollene på ratte.

Illustrasjon av trafikkskiltgkennkjenning

OPPMERKSOMHETSASSISTENT

Oppmerksomhetsassistenten overvåker bilens bevegelser og lengden på turen, og advarer deg med signaler og et kaffekoppsymbol i TFT displayet dersom det er nødvendig å ta en pause.

Kaffekoppsymbol I display


KJØREGLEDE I EN ALFA ROMEO SUV

Teknologi


KJØREGLEDE I EN ALFA ROMEO SUV

Teknologi

DNA KJØREMODUSER

D – Dynamic modus til sportskjøring.

N – Natural modus med standard motor- og girkasserespons.

A – Avansert effektivitet for de anledningene du foretrekker effektivitet fremfor ytelse.

Knapp med dna modusvelger

PERFEKT VEKTFORDELING

Den utmerkede kjøredynamikken til Alfa Romeo Stelvio er et resultat av spesifikke design- og materialvalg. Blant disse er den ultralette plattformen og kraftoverføringsakselen i karbonfiber. Alfa Romeos første SUV blir laget for å møte forventningene til sjåførene med mest passion og de høyeste kravene.

Grå Stelvio

ALFA Q4 FIREHJULSDRIFT

Alfa Romeo Q4 firehjulsdrift kombinerer maksimal kontroll og topp ytelse. Her får du et drivverk som skaper ideell fordeling på fremre og bakre aksel som tilpasse seg veiforholdene og kommandoene fra deg.

Grå og rød Q4 logo