Stelvio

GLEDEN AV Å KJØRE ALFA ROMEO I EN SUV

I en SUV i Alfa Romeo-stil settes en rekke innovative teknologiløsninger sammen til en helhet. Stelvio omdefinerer begrepet kjøredynamikk i sin kategori.

FØRSTEKLASSES SIKKERHETSSYSTEMER

SUVen, som har dynamiske egenskaper typisk for en sedan, er nå utstyrt med en ny serie av systemer for assistert autonom kjøring, slik som trafikk-assistent og trafikkgjenkjenning. Det fantastiske ved å kjøre ligger noen ganger i smart assistanse. Ved å kombinere funksjonene for aktiv cruisekontroll med et system for sentrering i kjørefelt, kan trafikk-assistenten autonomt justere kjøretøyets hastighet i forhold til avstanden til bilen foran, samt gripe inn for å holde bilen i kjørefeltet.
Den aktive blindsonevarslingen hjelper føreren og forhindrer kollisjoner med biler i motsatt kjørefelt. Hvordan? Ved å styre rattet, samt gi et visuelt signal i bakspeilet.
Filholder-assistenten griper inn når Stelvio utilsiktet nærmer seg kanten av kjørefeltet, og griper da inn for å holde Alfa Romeo SUV-en innenfor kjørefeltet.
Aktiv cruisekontroll lar deg kjøre Alfa Romeo Stelvio i den innstilte marsjfarten, og holder en konstant avstand til bilen foran. Alt uten å måtte gripe inn ved å trå på gasspedalen.
Gjenkjennelse av trafikkskilt gir førere av Alfa Romeo Stelvio informasjon i sanntid om fartsgrenser og forbikjøringsforbud på veien de kjører. Ved å analysere måten du kjører på og overvåke hvor lenge du har vært på veien, hjelper føreroppmerksomhet-assistenten deg til å håndtere tretthet når du sitter bak rattet på din Alfa Romeo Stelvio.

IBS

Det integrerte bremsesystemet er en elektromekanisk enhet som kombinerer funksjonaliteten til stabilitetssystemet og bremsesystemet. I tillegg til å sikre optimal vektfordeling sørger IBS for meget nøyaktige bremsesignaler fra pedalen for umiddelbar tilbakemelding. I tillegg reduseres vibrasjonene i pedalen i takt med stabilitetskontrollen når ABS aktiveres.

INFOTAINMENT

En berøring er alt som trengs

Enkelt og intuitivt. Det nye infotainmentsystemet er fullstendig redesignet og utstyrt med en berøringsskjerm på 8,8″.
Med Apple Car Play kan du bruke alle iPhone-funksjonene og appene du har gjennom Alfa Romeo Stelvios infotainmentsystem, uten å noen gang ta hendene av rattet.
Ved å koble smarttelefonen via Bluetooth kan du ringe eller motta samtaler, og i tillegg tekste, uten å noen gang ta hendene av rattet på Alfa Romeo Stelvio.
Alfa Romeo Stelvios nye infotainmentsystem har interaktive widgeter som er utviklet for å gi en mer intuitiv, og dermed mer umiddelbar, samhandling.
Det optimaliserte grensesnittet på Alfa Romeo Stelvios navigasjonssystem gjør det enklere å lese.