Stelvio

INSPIRERT AV IKONISK ALFA ROMEO DESIGN

Raffinert, balanse av former og harmoni mellom overflater. En unik opplevelse klar til å utforskes i detalj.

EKSTERIØR

Stelvios rene linjer kombinerer stil og sportslig ånd.

Nærbilde av fronten til blå stelvio

Fire bilder av eksteriøret til en blå stelvio: front, dekk, baklys, bakdel

INTERIØR

Raffinement, balanse av former og harmoni mellom overflater. En unik opplevelse klar til å utforskes i detalj. I kupeén er funksjonalitet og estetikk uløselig sammenbundet, for maksimal komfort og beskyttelse uten å gi slipp på luksusen. Ny midtkonsoll i høykvalitets utførelse som er spesifikk for hver modell, samt store oppbevaringsrom.

Kupeen i fremsete til en Stelvio

Kollage med 4 bilder av interiøret i Stelvio. Baksete, ratt, midtkonsoll, dame holder i ratt

UNIKHETEN TIL ALFA ROMEO

Raffinement og eleganse i ekte italiensk stil. I kepeén er funksjonalitet og estetikk uløselig sammenbundet, for maksimal komfort og beskyttelse uten å gi slipp på luksusen. Ny midtkonsoll i høykvalitets utførelse som er spesifikk for hver modell, samt store oppbevaringsrom. 8,8″ multiberøringsskjerm for ny infotainment-opplevelse. 7″ TFT-instrumentpaanel i farger for en fullstendig oversikt over nye aktive sikkerhetssystemer og kjøreinnstillinger. Trådløs ladestasjon midt i Alfaen din, for å lade smarttelefon når du er på farten. ZF 8-automatgir med åtte trinn og ergonomisk spak kledd i høykvalitetsmaterialer. Multifunksjonelt oppvarmet sportsratt med girspaker i aluminium. Luksuriøse seter i «fullnarvet» skinn som finnes i svart, beige, rødt og mørkebrunt. Oppvarmede 8-veis elektrisk justering. Lyden er perfekt i harman Kardon-lydsystemet, som består av 14 høyttalere, inkludert subwoofere, som gir en samlet effekt på 900 W. Sparkeplate og pedaler i aluminium gir et sporty og dynamisk utseende. Automatisk klimaanlegg med to soner.

GLEDEN AV Å KJØRE ALFA ROMEO SUV

I en SUV i Alfa Romeo-stil settes en rekke innovative teknologiløsninger sammen til en helhet. Stelvio omdefinerer begrepet kjøredynamikk i sin kategori.