Giulia

OMGI DEG MED OPPSLUKENDE TEKNOLOGI

Infotainment

OMGI DEG MED OPPSLUKENDE TEKNOLOGI

Infotainment

ANDROID AUTO

Giulia er kompatibel med Android operativsystem og din Android smarttelefon er dermed fullintegrert med infotainmentsystemet til bilen.

android auto skjerm med 8 androidsymboler

APPLE CARPLAY

Med Apple CarPlay kan du bruke funksjonalitetene og appene til iPhonen din gjennom Alfa Romeo Giulia infotainment-systemet.

Apple CarPlay

KOBLE TIL SMARTTELEFONEN DIN

Du kan koble til smarttelefonen din gjennom Bluetooth og enkelt ringe opp og svare på samtaler, få tekstmeldinger opplest eller bruke taleassistenten til å diktere utgående meldinger.

Anrop på touchskjermen

ENKEL NAVIGASJON

Infotainment-systemet har blitt designet med deg i fokus. Funksjonene er enkle og er klar til å tas i bruk umiddelbart du starter bilen.

infotainmentskjerm med ulike navigasjonsalternativer

KARTNAVIGASJON

Med optimalisert brukergrensesnitt og forbedret brukervennlighet vil kartnavigasjonen hjelpe deg til å enkelt nå destinasjonen din.

Kart på touchskjermTILKOBLING PÅ SITT BESTE

Alfa Connect tjenesterTILKOBLING PÅ SITT BESTE

Alfa Connect tjenester

MY ASSISTANT

I nødsituasjoner kan My Assistant hjelpe deg å kontakte det dedikerte kundesenteret vårt som vil gjøre alt de kan for å løse problemet så raskt som mulig.

Oppkall til kundesenter på touckskjermen

MY REMOTE

Når du bruker My Remote kan du samhandle med Giulia når som helst fra hvor som helst. Du kan låse opp og igjen dørene, skru av og på lysene og mange flere funksjoner direkte fra smarttelefonen eller smartklokkene din.

Hånd holder smarttelefon med My Remote funksjonen

MY CAR

Gjennom My Car har du alltid oversikt over den generelle tilstanden til bilen din direkte fra smarttelefonen eller datamaskinen din.

Hånd holder smarttelefon med My Car appen som viser oversikt over drivstoffnivå etc.

MY WIFI

Med My Wifi installert kan du dele trådløst internett med alle passasjerene dine.

*My Wifi er en valgfri tilleggstjeneste. 

My Wifi funksjonen på berøringsskjerm

MY ALERT

Beskytt din Giulia med My Alert. Dette er en tjeneste som gir beskjed i appen dersom uvanlige situasjoner oppstår som forsøk på tyveri eller borttauing.

*My Alert er en valgfri tilleggstjeneste. 

Hånd holder smattelefon med my alert appen åpen

MY NAVIGATION

Med My Navigation blir kjøreopplevelsen enda bedre. Her får du liveoppdateringer på trafikken, været og andre veiforhold. Du kan også søke opp destinasjoner på smarttelefonen og få de opp på skjermen i bilen.

My navigation med kartnavigasjon på touchskjerm