GiuliaTEKNOLOGIDREVET SKJØNNHET

Avanserte sikkerhetssystemerTEKNOLOGIDREVET SKJØNNHET

Avanserte sikkerhetssystemer

KØKJØRING- OG MOTORVEIASSISTENT

Med kombinasjonen av aktive cruisekontrol og køkjøringsassistent kan bilen automatisk justere farten til bilen foran for å holde riktig avstand. Disse funksjonene hjelper deg også å holde bilen midt i kjørefeltet både i bygater og på motorveien.

illustrasjon av køkjøringsassistent

AKTIV BLINDSONEASSISTENT

Den aktive blindsoneassistenten gir deg visuelle advarsler dersom det befinner seg biler blindsonen. Dette hjelper deg med å unngå kollisjoner med biler i andre felt.

illustrasjon av blindsonesensor

FILASSISTENT

Filassistenten varsler deg dersom bilen utilsiktet kjører ut av kjørebanen og griper inn for å rette opp retningen og plasseringen til bilen.

Illustrasjon av filassistent

AKTIV CRUISEKONTROLL

Den aktive cruisekontrollen lar deg holde en konstant fart uten å trykke inn gasspedalen, og den tilpasser avstanden frem til kjøretøyet foran deg.

Digitalt speedometer

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING

Giulia leveres med trafikkskiltgjenkjenning og intelligent fartsrådgiver som minner deg på å justere farten til gjeldene fartsgrense. Dersom den aktive cruisekontrollen er aktivert blir farten automatisk justert ved berøre kontrollene på rattet.

Illustrasjon av fartskontrollassistent med 70 km/t skilt

OPPMERKSOMHETSASSISTENT

Oppmerksomhetassistenten overvåker bilens bevegelser og lengden på turen og advarer deg med signaler og et kaffekoppsymbol i TFT displayet dersom det er nødvendig å ta en pause.

Kaffekoppsymbol I display

EN SYMFONI AV MEKANIKK OG FØLELSER

Teknologi

EN SYMFONI AV MEKANIKK OG FØLELSER

Teknologi

DNA KJØREMODUSER

D – Dynamic modus til sportskjøring.

N – Natural modus med standard motor- og girkasserespons.

A – Avansert effektivitet for de anledningene du foretrekker effektivitet fremfor ytelse.

Knapp med dna modusvelger

PERFEKT VEKTFORDELING

Den utmerkede kjøredynamikken til Alfa Romeo Giulia er et resultat av spesifikke design- og teknologivalg. Blant disse er den langsgående motoren med bakhjulsdrift som skaper perfekt vektfordeling og økt kjøreglede.

Grå Giulia sett skrått bakfra

AERODYNAMIKK

Takket være konstant utvikling i aerodynamikk og våre grundige tester i vindtunnel er Giulia utstyrt med en innebygd aeroplitter . denne er spesielt designet for å forbedre luftstrømmen under bilen og optimalisere styringen av bakhjulsdriften.

Grå Giulia far siden

ALFA Q4 FIREHJULSDRIFT

Alfa Romeo Q4 firehjulsdrift kombinerer maksimal kontroll og topp ytelse. Her får du et drivverk som skaper ideell fordeling på fremre og bakre aksel som tilpasser seg veiforholdene og kommandoene fra deg.

Grå og rød Q4 logo