GiuliaSIKKERHET - SISTE GENERASJONS AVANSERTE FØRERASSISTENTSYSTEMER

Giulias sikkerhetssystemer inneholder den mest avanserte teknologien som dagens teknologi for assistert kjøring kan tilby. Gleden ved å kjøre din Alfa Romeo har nådd en ny og uventet dimensjon med de intuitive, avanserte førerassistansesystemene på Nivå 2.

LANE ASSIST
Takket være lane assist hjelper Alfa Romeo Giulia deg til å holde rett kurs. Hvis bilen din begynner å gli ut av veibanen, griper systemet aktivt inn for å holde deg i kjørefeltet.

AKTIV BLINDSONEVARSLING
For å unngå sidekollisjoner med biler i motsatt kjørefelt, vil den aktive blindsonevarslingen gi deg en visuell advarsel og aktivt ta kontroll over rattet.

TRAFIKK-ASSISTENT
Takket være kombinasjonen av aktive cruisekontroll-funksjoner, vil trafikk-assistenten ikke bare autonomt styre bilens hastighet for å holde deg i sikker avstand fra bilen foran, men også hjelpe deg med å holde deg i kjørefeltet.

AKTIV CRUISEKONTROLL
Med aktiv cruisekontroll kan du holde konstant fart uten å måtte bruke gasspedalen. Den tilpasser i tillegg avstanden mellom deg og kjøretøyet foran.

TRAFIKKSKILT-GJENKJENNING
Gjenkjennelse av trafikkskilt viser automatisk fartsgrensene og soner med forbikjøringsforbud på instrumentpanelets skjerm.

FØREROPPMERKSOMHETS-ASSISTENT
Føreroppmerksomhet-assistenten påviser enhver tretthet hos personen som sitter bak rattet i en Alfa Romeo Giulia ved å overvåke kjørestilen og turens varighet.

GiuliaTechBlock2_1900X820_AV_Nov20