ALFA ROMEO RACING
  • C38. Skapt for å prestere.
  • Kimi Räikkönen
  • Antonio Giovinazzi
  • En historie drevet av lidenskap
  • GALLERI

C38. Skapt for å prestere.

En spennende reise som starter i Australia og som avsluttes i Abu Dhabi, 21 Grand Prix blir arrangert verden rundt. En konkurranse hvor en seier eller et tap kan bli avgjort på millisekunder. Dette er F1 World Championship. I 2019 sesongen kommer Alfa Romeo til å delta i mesterskapet med C38.

Kimi Räikkönen

Kimi Räikkönen

De kaller han for ismannen: introvert, men ekstrem effektiv bak rattet. Han er en meget dyktig sjåfør som fikk en fortjent 3. plass under F1 World Champions Racing i 2018. Vi er stolte av å ha Kimi på laget som Alfa Romeo Racing sjåfør. 

Antonio Giovinazzi

Antonio Giovinazzi

Talentfull og ambisiøs. 2019 blir året hvor han får vist frem sine kjøreegenskaper. For Antonio Giovinazzi, en ung og lovende italiener, har drømmen gått i oppfyllelse ved bli offisiell Alfa Romeo Racing sjåfør i Formel 1 sirkuset.  

En historie drevet av lidenskap

En historie drevet av lidenskap

Alfa Romeo ble grunnlagt 24. Juni 1910 og året etter debuterte i en offisiell konkurranse og vant det første Regularity Race i Modena. Siden den gang har den sportslige legenden vunnet flere løp og blitt topp 3 i mange internasjonale mesterskap, inkludert Formel 1. I dag lever historien videre med like mye lidenskap siden grunnleggelsen.

GALLERI