Alfa Romeo: 110 år med fantastisk historie

24. Juni 2020, markerer Alfa Romeo 110 år i bransjen. For å feire dette, vil Alfa Romeo overraske sine entusiaster med en ny logo samt mange aktiviteter og feiringer gjennom året. Videre vil den ufortalte historien til Alfa Romeo bli fortalt. Dette inkluderer synspunkter som ikke bare er fra bilverdenen, og inneholder et spredt spekter av ulike felt: nysgjerrighet, anekdoter og mer fra Italias historiske og sosiale utvikling.

 

Den nye «110 Alfa Romeo» logoen

For å hedre 110-års jubileet, har Alfa Romeo Style Center laget en ny «110 Alfa Romeo» logo: trofast til merkets styrker, vil nummeret «110» markere overgangen fra fortiden til nåtiden.

 

Museo Storico Alfa Romeo, midtpunktet av feiringen

Den 24. Juni vil Museo Storico Alfa Romeo ha arrangement for bade klubber og entusiaster. Det vil likevel, både før og etter, være mange muligheter til å feire, samt gå gjennom deler av en strålende historie som kontinuerlig ser på fremtiden.

 

Alfa Romeo lidenskap på de største motorfestivalene

Alfa Romeo har alltid vært en stor del av de største begivenhetene i sports- og bilkalenderen. På 100-års jubileet, fra 13. til 16. mai, vil «Red Arrow» være til stede under Mille Miglia på Brescia-Rome-Brescia banen med uunnværlige feiringer.

Overraskelser vil også være i vente på den anerkjente Festival of Speed på Goodwook: fra 9. til 12. juli vil Alfa Romeo være hedersgjest og motta en hyllest for jubileet under legendariske Hillclimb.

Disse, samt en rekke andre arrangementer gjennom det fullsatte året med feiringer, vil være en del av å samle legenden om merkevaren og entusiasmen fra bilistene som bestemmer seg for å ikke bare sette seg bak rattet i en bil skapt for kjøreglede, men også for å mette lidenskapen sin.