Sauber og Alfa Romeo har store ambisjoner for Alfa Romeo Racing 

2019 Formula One World Championship vil to av de mest historiske merkene i motorsport – Sauber og Alfa Romeo – returnere med 2007 verdensmesteren Kimi Räikkönen og den unge italienske Antonio Giovinazzi som vil kjøre for Alfa Romeo Racing, tidligere referert som Alfa Romeo Sauber F1 Team.

 

Kun ett år etter grunnleggelsen 24. Juni 1910, debuterte Alfa Romeo i sin første offisielle konkurranse og vant Regularity Race i Modena. Siden den gang, har legenden vunnet mange løp og hatt topp 3 plasseringer i mange internasjonale mesterskap, inkludert Formel 1. I 2019 vil kjøretøyet til Alfa Romeo Racing hedre firkløveremblemet som siden 1923 har identifisert de raskeste Alfa Romeo modellene. 

 

Det langsiktige partnerskapet mellom Sauber og tittel-sponsor Alfa Romeo ble igangsatt i 2018. I løpet av det siste året har teamet gjort kontinuerlig fremgang og som til slutt endte med en 8. plass. Samarbeidet har blitt forlenget og eierskap og ledelse av Sauber er uendret og uavhengig. Men for Alfa Romeo Racing er målet å oppnå ambisiøse resultater på topp.