SAMME AKRONYM,
NY BETYDNING

FORSTERKER S l SUV

DEN OPPRINNELIGE BETYDNINGEN AV SUV

Forkortelsen SUV er en del av vårt daglige vokabular. Akronymet har blitt en generell betegnelse og den opprinnelige betydningen har mistet relevansen. SUV står for sport utility vehicle, men hva betyr SUV for Alfa Romeo? Siden 1910 har Alfa Romeo hatt fokus på enestående kjøreopplevelser som setter sjåføren i sentrum, enten det er på bane, på vei til fjellet eller i byen. Alfa Romeos første SUV har forsterket “sport” elementet i SUV med ubestridelig ytelse og følelser.

EN NY TID

Det var en tid da robuste biler var mer ettertraktet og SUVer var begrenset til de som trengte ekstra funksjoner. Heldigvis har tidene endret seg, og det har også formen og funksjonene til en SUV. I dag har Stelvio toppmoderne teknologi, fra det eksklusive Alfalink™ hjulopphenget til presisjonsteknologi og imponerende italiensk design. Stelvio gir deg enestående sikkerhet, komfort og allsidighet som forventes fra en moderne SUV.

DET SOM KAN FORVENTES AV EN SUV

Egenskapene til en moderne SUV har utvilsomt endret seg gjennom årene. Alfa Romeo har utfordret SUV kategorien med Stelvio som er romslig, men med elegant design som skaper en følelse av nytelse og komfort i perfekt harmoni med ytelsen. Interiøret er designet rundt sjåføren og passasjerene som har god plass og benplass for alle om bord, samt har Stelvio en romslig bagasjerom. Disse egenskapene kombinert med Alfa Romeos innovasjon har ført til en kompromissløs SUV som er allsidig og som utstråler lidenskap.

KRAFTFULL SUV

Rene linjer og imponerende design på første SUV utgaven fra Alfa Romeo som fremhever det fineste i italiensk design. I tillegg forsterker Stelvio modellen “sport” elementet i SUV med motorer i verdensklasse. Diesel- og bensinmotorene er i hel aluminium som kan generere opptil 280hk og Quadrifoglio-versjonen som er en prisbelønt SUV opptil 510hk. Den geniale utformingen av fire-sylindermotoren kombinert med variable geometri og en 8-trinns automatisk girkasse gir en enestående kraft og eksepsjonell effektivitet.

HVA ER NESTE?

Tonale Concept – presentert på Geneva International Motor Show 2019 - markerte debuten til Alfa Romeo i C-segmentet og elektrifisering. Dette er den naturlige utviklingen av merkevaren som er på vei mot fremtiden samtidig som ytelse og kjøredynamikken forbedres. Alfa Romeo fornyer sitt eget DNA for å omfavne nye ideer om skjønnhet, energi, komfort, effektivitet og kjøreglede.