Alfa Romeo stil
  • Ren kjøreglede på alle flater
  • Best-i-klassen kjøretøykontroll
  • Kunsten av mekanikk
  • Giulia Q4
  • Stelvio Q4

Ren kjøreglede på alle flater

Giulia og Stelvio Q4 All-Wheel-Drive systemet gir sjåføren frihet til å nyte en unik kjøreopplevelse og sikkerhet i verdensklasse til enhver tid. Q4-systemet overvåker veigrep og førerens justeringer i sanntid for å sikre høy ytelse og optimal dreiemomentfordeling mellom akslene. Dette gjør at bilen tilpasser seg raskt på veien og gir førsteklasses komfort, perfekt veigrep og håndtering. Snø, is, regn, grus eller sand, Q4 AWD-systemet yter alltid optimalt.

Best-i-klassen kjøretøykontroll

Best-i-klassen kjøretøykontroll

Alfa Romeos Q4 AWD lar kjøretøyet yte ren RWD, men kan umiddelbart levere opptil 50% av motorens dreiemoment til forakselen når hjulgrepet nærmer seg trekkraft grensen. Fordelingen av dreiemomentet er konstant modulert med høy presisjon i henhold til trekkraft og kommandoer. Q4-systemet stabiliserer bilen umiddelbart, takket være de ulike overføringsforholdene mellom for- og bakaksel. Dette gir best-i-klassen i kjøretøykontroll når det gjelder trekkraft og retningsstabilitet.

Kunsten av mekanikk

Kunsten av mekanikk

Q4 systemet er designet med utfordrende og nyskapende spesifikasjoner: ATC (Active Transfer Case) kan justere og modifisere dreiemomentet sendt til forakselen. Q4 tåler å bli brukt intensivt ved å spre energien i koblingsaggregatet uten eksterne kjølesystemer. Dette bidrar til redusert drivstofforbruk og pålitelighet på lang sikt. Alfa Romeo Q4 er ikke en standard AWD, men et teknologisk gjennombrudd når det gjelder kjøreglede.

Giulia Q4

Giulia Q4

Giulia ble skapt for å gi en kompromissløs kjøreglede. Alle funksjonene til Giulia, alt fra design til mekanikk, lever i perfekt harmoni med hverandre. Q4 All-Wheel Drive systemet er en av mange teknologiske løsninger som har ført til enestående kjøreegenskaper. For Giulia Q4 har høy kjøreglede alltid vært i fokus.

LES MER
Stelvio Q4

Stelvio Q4

Toppmoderne sikkerhetsteknologi og enestående tekniske løsninger gjør at Stelvio Q4 AWD er best i sin kategori. Den perfekte vektfordelingen kombinert med det innovative Q4 All-Wheel Drive systemet gir perfekt dynamikk, som igjen gir en kompromissløs kjøreopplevelse, selv under vanskelig kjøreforhold. 

LES MER