• Hva omfatter garantien?
  • Garantivilkårene
  • Hvordan vedlikeholde garantien?
Alfa Romeo tilbyr moderne teknologi, kompromissløs kvalitet og italiensk lidenskap for ytelse. Dette har ført til at Alfa Romeo er et av Norges raskest voksende bilmerke i Norge. Med 7 års garanti / 200.000 km på alle modeller, ønsker vi å tilby deg muligheten til å tilbringe mer tid i din Alfa Romeo. Nybilgarantien overføres også til neste eier, slik at verdien på din bil forblir attraktivt.
Hva omfatter garantien?

Hva omfatter garantien?

Garantien gjelder hele bilen i hele perioden, med de unntak som beskrevet.  Dette gir en trygghet ikke bare til første eier av bilen, men da garantien følger bilen vil dette også innebefatte fremtidige eiere som måtte eie bilen innenfor garanti tiden.  7 års garantien gjelder for alle nye biler importert av FCA NORWAY registret i Norge etter 1.januar 2018.

Garantivilkårene

Garantivilkårene

*Garantien er gjeldene for nye biler importert av FCA Norway og registert etter 01.01.18. Garantien er gjeldene for bilen i hele Europa.
* Over hele 7 års perioden er kilometerbegrensingen  200.000 km.
* Fri veihjelp/mobilitetsgaranti  i hele garantiperioden (Forutsetter bruk av merkeverksted).
* Lakkgaranti 2 år.
*Originalt fastmonterttilbehør har samme garantivilkår som bilen.
*Normal slitasje og vedlikehold er ikke omfattet av garantien.                        *Bilen har 8 års rustgaranti. Dette gjelder for bærende konstruksjon og skaden må komme fra innsiden og ut

Hvordan vedlikeholde garantien?

Hvordan vedlikeholde garantien?

Eier/bruker av bilen plikter å vedlikeholde bilen etter serviceintervallene som er angitt i bilens servicehefte.